Spreker op het gebied van verandermanagement, cultuur en leiderschap

Visie
Ik ben gepassioneerd over klanten en mensen. Luisteren naar klanten vertelt je wat te doen en welk portfolio te ontwikkelingen. Een goed portfolio geeft je uiteindelijk de juiste klanten-set, maar alleen wanneer je betrokken en ‘allignde’ medewerkers hebt. Een duidelijke en transparante strategie vormt vanzelfsprekend een goede basis, maar het gedrag en de mindset van je mensen bepalen uiteindelijke de mate van succes.

Het investeren in het juiste team en de juiste mensen is dan ook cruciaal. Als leider ontwikkel, begeleidt en coach je je mensen continue, waarbij je investeert in een cultuur die uitnodigt voor innovatie en disruptie. Behandel je klanten, zoals jij als klant wil worden behandeld, en het zelfde geldt voor je medewerkers. Lever volgens afspraak, altijd!

Persoon

Ik ben een klantgerichte senior manager met een sterke focus op resultaat en verandering. Het best opereer ik in een uitdagende omgeving waarin ik mij kan richten op markt- en klantontwikkeling in combinatie met portfolio, innovatie en leiderschap en cultuur uitdagingen. Pragmatisme en structuur zijn daarbij naast commitment, drive en een energieke atmosfeer zaken die mij kenmerken met nadrukkelijk aandacht voor de mens.

Het transformeren van strategie en visie in operatie en duidelijke – meetbare – acties kenmerken mijn manier van werken. Ik werk graag met teams en mensen om mijn doelen te realiseren en synergie te creëren. Ik heb een optimistische kijk en ben niet bang om een gezonde dosis ambitie in te brengen. Mijn management en coaching stijl worden het best omschreven als open, uitdagend, delegeren, focus en faciliterend.

Humor en relativering zijn belangrijk voor mij, zowel zakelijk als privé. Ik ben gepassioneerd over innovatie en digitalisering en de mogelijkheden die dit biedt. Ik besteed graag tijd met mijn familie, vrienden en aan reizen, lezen en sport; fitness, golf, voetbal, tennis, ski-en duiken.

Gerelateerde artikelen