Carrière

In mijn carrière heb ik verschillende – internationale – leiderschapsrollen voor diverse toonaangevende technologiebedrijven mogen vervullen. Op dit moment als Managing Director bij HSO en eerder bij Deutsche Telecom / T-Systems, CGI en Logica – CMG. CEO T-Systems Nederland en CGI Nederland, Senior Vice President Application Services CGI NL, Vice President Professional Services en Global SAP Practice Leader bij Logica. – CMG. CEO T-Systems Nederland en CGI Nederland, Senior Vice President Application Services CGI NL, Vice President Professional Services en Global SAP Practice Leader voor Logica. 

Verantwoordelijkheden omvatten onder andere strategie- en visievorming, transformatie en groei. Hierbij sla ik graag de brug tussen exploitatie– het optimaliseren van de operatie van vandaag en exploratie– het zo goed mogelijk neerzetten van ontwikkeling en innovatie, om ook voor de toekomst de goede dingen te doen.

Ik ben sterk overtuigd van de enorme kracht van ecosystemen, om de toekomst van onze klanten en de markten waarin we opereren op een positieve wijze te beïnvloeden. Het combineren van de kennis, vaardigheden en creativiteit van de diverse leveranciers binnen het ecosysteem, kan een sterke boost geven aan de collectieve creativiteit en innovatiekracht. 

Naast mijn rol als CEO en lecturer & keynote speaker ben ik oprichter en eigenaar van A-Consultancy. A-consultancy richt zich op advies, change management en equity.

Bekijk hier mijn uitgebreide CV

“De kansen die digitalisering ons biedt zijn eindeloos, zo lang ze zich maar richt op mensen en niet op technologie.”